Daaaag 2018 … Hallo 2019

Vanavond bijtijds naar bed.  Morgen weer vroeg uit de veren.

De laatste dag van 2018 ga ik namelijk afsluiten met mijn passie … in alle rust. Ik had dit een jaar geleden niet durven dromen.  Zelfs weer met de auto naar de salon. Hoe mooi is dat? 

Om 00.00 nemen we afscheid van elkaar 2018 … je bent een bewogen jaar voor me geweest. Er is veel gebeurd. Ben voor mijn gevoel heel wat verloren, maar heb ook hele mooie dingen mogen ervaren en nieuwe mensen mogen ontmoeten. Ik heb dus ook weer heel wat gevonden en voor mijn gevoel blijft het hier niet bij. 

De revalidatie was heftig, vermoeiend en vooral confronterend. Pittige tijd, maar zo de moeite waard geweest. Geïnspireerd om volgend jaar “the climb”te gaan maken. Samen met een hele club naar de Grand Ballon in de Vogezen.  “Een beperking hoeft geen belemmering te zijn … aangepast kan er heel veel en met wilskracht als benzine kom je een heel eind”.

Ondanks alles afgelopen zomer genoten als gezin in en om ons “Rijkdom”. De bossen, de heide, … de rust!  En wat voor een zomer heb je ons gebracht 2018… je was bloody hot. 😉

Het jaar waarin ik “mijn nieuwe geboortedag” heb mogen vieren en mijn gezin ten huwelijk heb gevraagd. Het huwelijk blijft echter een “werkwoord”. Het is niet altijd even makkelijk met mij, dat realiseer ik me heel goed. We blijven regelmatig vallen, maar we staan ook steeds weer op … in voor- en tegenspoed … Always better together.  

We knallen straks het jaar uit … 

Wat geweest is, is voorbij en ik ga het symbolisch los laten. Samen met het vuurwerk laat ik alle negatieve dingen en slechte momenten de lucht in knallen. Klaar ermee.   De mooie herinneringen en de wijze (levens)lessen neem ik mee naar 2019.  

Bedankt 2018 voor 365 dagen. Dagen met een lach en een traan, dagen vol en zonder energie, dagen met familie en vrienden, maar ook dagen heerlijk alleen. Dagen van uitermate blij zijn en dagen van angst en onzekerheid. Dagen van liefde en geluk, dagen van onmacht, ruzie en strijd. Dagen van zoeken, … op zoek naar mezelf, op zoek naar van alles wat niet meer is zoals het was.

Ik kijk uit naar het nieuwe jaar…  nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Ik weet dat er ook weer angstige en onzekere dagen tussen zullen zitten. Gelukkig heeft 2018 mij laten zien dat alle emoties er mogen zijn. Ook in 2019 zullen er heel veel dagen zijn om hierin mijn rust nog meer te gaan vinden. Mijn nieuwe ik nog beter zal gaan ontdekken met alle (nieuwe) mogelijkheden die op mijn pad zullen komen. Kom maar op 2019, … “ik heb zin in je”.

Fijne jaarwisseling allemaal. Tot volgend jaar ❤️ -xxx-